Fritid

I RCYN tilbyder vi mange forskellige aktiviteter lige fra fodbold, over dans til musikalsk træning. Aktiviteterne i RCYN henvender sig både bredt med de mest populære ting og til de helt smalle interesser. Her finder du faste hold, der øver hver uge, men der er også masser af aktiviteter uden lang planlægning og plads til bare at hænge ud. 

 

Det er både RCYN selv og frivillige foreninger fra resten af byen, der står bag aktiviteterne. Hvis du selv har lyst til at starte en aktivitet op, kan du tage en snak med personalet i RCYN, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig i gang. 

Inden for Fritid tilbyder RCYN

Er du også vild med dans? Bevæger du også din krop, når du hører din yndlingsmusik i radioen? Så skal du melde dig på dette hold! Tilmelding gennem Ungdomsskolen.

Super træning for din krop. Calisthenics er træning, hvor man bruger kroppens egen vægt for at øge styrke og smidighed.

Kontakt Sakorn hvis du vil med på holdet.

Nu kan piger gå til spejder på¨Ydre Nørrebro. De Grønne Pigespejdere holder spejdermøde hver tirsdag kl. 17.00-18.30 i RCYN, hvor piger i alderen 5-10 år mødes med erfarne frivillige spejdere for at lave sjove og hyggelige spejderaktiviteter; f.eks. mad på Trangiablus. 

 Ungdommens Røde Kors driver Drengeklubben i RCYN hver torsdag kl. 17-20. Du kan komme på ture, spise mad eller spille spil sammen med os i RCYN. Det er forskelligt, hvad vi laver, men det er altid hyggeligt.

Nørrebro FF er den nye lokale fodboldklub på Nørrebro. Vi har Herre senior og Herre U19 hold, samt dame U19 hold. 

Kontakt Sakorn hvis du vil med på et hold.

Vi kører ræs med fjernstyrede biler på forskellige baner i den grå sal. Vi bygger baner med ramper og hop af skaternes og parkours ting. Du lærer at samle din egen radiostyrede bil og reparere den, når den går i stykker. Vi træner i at køre mod uret og mod hinanden, og vi bruger GoPros til at lave film fra træning og Grand Prix.

Hos Nørrebro Fighters kan du træne kickboksning og selvforsvar. Vi har hold for alle: Børn, unge, piger, drenge, voksne, kun kvinder eller sparring.

Vil du lære at lave beats og producere musik i studiet? Så kan Copenhagen Syndicate hjælpe dig i IT-Lab's nye lydstudie. 

Har du en indre bokser i dig? Muay Thai boksning lærer dig fuld kropskontrol, giver dig styrke og teknisk snilde, så du med tiden kan blive rigtig god. Her er alle velkomne, og der er også hold kun for piger.

Hvis du vil sove i telt, shelter eller under åben himmel er Nørrebro Rangers et projekt for dig - og hvis du bare vil opleve noget mere natur til daglig. Vi tager på ture ud i naturen, laver mad over bål og overnatter udendørs.

I Parkour er verden din legeplads! Bygninger, vægge, gelændere osv. er blot redskaber i Parkours verden. Så hvis du brænder inde med en masse energi og bare har lyst til at hoppe og kravle fra det ene sted til det andet, så vær med her! Du kan også tjekke Parkour ud her. Bare rolig, videoen viser de vildeste parkourudøvere, men i CPH Parkour er der plads til alle.