Fritid

I RCYN tilbyder vi mange forskellige aktiviteter lige fra fodbold, over dans til musikalsk træning. Aktiviteterne i RCYN henvender sig både bredt med de mest populære ting og til de helt smalle interesser. Her finder du faste hold, der øver hver uge, men der er også masser af aktiviteter uden lang planlægning og plads til bare at hænge ud. 

 

Det er både RCYN selv og frivillige foreninger fra resten af byen, der står bag aktiviteterne. Hvis du selv har lyst til at starte en aktivitet op, kan du tage en snak med personalet i RCYN, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig i gang. 

Inden for Fritid tilbyder RCYN

 Ungdommens Røde Kors driver Drengeklubben i RCYN hver torsdag kl. 17-20. Du kan komme på ture, spise mad eller spille spil sammen med os i RCYN. Det er forskelligt, hvad vi laver, men det er altid hyggeligt.

Vi kører ræs med fjernstyrede biler på forskellige baner i den grå sal. Vi bygger baner med ramper og hop af skaternes og parkours ting. Du lærer at samle din egen radiostyrede bil og reparere den, når den går i stykker. Vi træner i at køre mod uret og mod hinanden, og vi bruger GoPros til at lave film fra træning og Grand Prix.

Hos Nørrebro Fighters kan du træne kickboksning og selvforsvar. Vi har hold for alle: Børn, unge, piger, drenge, voksne, kun kvinder eller sparring.

Har du en indre bokser i dig? Muay Thai boksning lærer dig fuld kropskontrol, giver dig styrke og teknisk snilde, så du med tiden kan blive rigtig god. Her er alle velkomne, og der er også hold kun for piger.

Vil du lære nye tricks på skateboard? Nørrebro Skateboarding har oprettet skatehold for børn og unge i RCYN, hvor erfarne skatere lærer fra sig. Skater-holdet er et sjovt og kreativt alternativ til traditionel holdsport.

I Parkour er verden din legeplads! Bygninger, vægge, gelændere osv. er blot redskaber i Parkours verden. Så hvis du brænder inde med en masse energi og bare har lyst til at hoppe og kravle fra det ene sted til det andet, så vær med her! Du kan også tjekke Parkour ud her. Bare rolig, videoen viser de vildeste parkourudøvere, men i CPH Parkour er der plads til alle.

Pigeklubben er for alle piger i alderen 13 - 17 år. Her er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad i kan lave af pigehygge hver søndag fra kl. 15 - 18.