Dans

På holdet skal vi nemlig arbejde med bevægelse til forskellig slags musik. Vi skal udtrykke os gennem vores krop, hvor vi lærer teknikker til at udføre dance moves i flow. Vi skal selv producere de fedeste koreografier, og hvem ved, måske bliver scenen vores, så vi kan lave en opvisning med stil! Alt sammen, sammen med andre friske unge.

På dette hold er der masser af plads til, at du kommer med dine idéer og din kreativitet, derfor behøver du ikke at kunne danse i forvejen. Men hvis du kan lide gruppedans som hiphop og showdance, så tøv ikke! Kom glad og med masser af god energi. Tilmelding på Ungdomsskolens hjemmeside.

Mona er uddannet danser fra Københavns danseuddannelse Hotstepper og undervise i hiphop, house, dancehall blandt med afro trin.
Mona har undervist professionelt i dans i 13 år og har stor erfaring med opsætning af diverse shows, danseevents og dansebattles.
Hun har både undervist på danseskoler i Danmark og i udlandet samt på mange ungdomskoler, klubber og skoler.
For mona er det vigtigt at have det sjovt og fedt mens man danser og hun sætter pris på forskellighed i bevægelser samt at skabe en teamfølelse på holdet. Mona underviser både begynder og øvet niveau.
Vi kommer på holdet til at optræde flere steder i landet bla. i Tivoli og på strøget.
Til daglig arbejder Mona med danseundervisning, cirkus, zoologisk have og hundetræning:)